Markedes beste isolerte vinterhager som er skreddersydd til ditt hus. Fullisolert vinterhage skaper et lyst og varmt oppholdsrom hele året. Vinterhagen vil være godkjent som tilbygg og dermed være en del av boligarealet. Dette gir en betydelig verdiøkning på huset. Enkelte kunder som har hatt takst på huset har nesten fått doblet verdien av vinterhagen.

En vinterhage må ha glasstak for å kunne kalles vinterhage. En får ikke utefølelse hvis en ikke har glasstak. Tilbakemeldingen fra våre kunder er at vinterhagen er det mest populære rommet i huset.

Alle våre vinterhager leveres med 3-lag glass. Dette er et krav i TEK17 for å få det godkjent som boligareal. Kan leveres med glass som har en u-verdi på 0,5 W/m²K. Vinterhagen kan bygges med profiler som tilfredsstiller kravene til Passive hus. Det er ingen standard mål på vinterhagen. Bygges i henhold til kundens ønsker. Vinterhagen dimensjoneres etter gjeldene snølaster i dit område og bygges etter gjeldene forskrifter.

Vi kan utarbeide tegninger som trengs til byggesøknad. Vi kan også fylle ut alle skjemaene som trengs til søknaden.

Montasje uføres av våres samarbeidspartnere.

Vi har trolig markedets rimeligste pris på vinterhager. Det er mye på markedet som kalles vinterhager, men som ikke er vinterhage. En vinterhage skal ha glasstak, 3-lag glass, godt isolerte profiler. Hvis den ikke er fullisolert er den ikke lovlig å benytte om vinteren. En vinterhage skal selvsagt benyttes om vinteren siden den har vinter i navnet.

De fleste vinterhagene vil koste fra 250.000,- til 350.000,- ferdig montert.

Ta kontakt for et tilbud.

Vi leverer vinterhager fra Trondheim og sydover.