Vinterrabatter på vinduer og dører. (PVC, Tre, Alu-tre og Aluminium)

Vi selger nå dører og vinduer til en meget gunstig pris. Selger til hele landet. Ved bestilling på Østlandet kan vi tilby gratis oppmåling.

  • PVC, vi leverer både inn og utadslående (skandinaviske) vinduer. Leverer både inn og utadslående foldedører. Leverer alle typer skyvedører, terrassedører og inngangsdører.
  • Tre, vi leverer vinduer, skyvedører og terrassedører i skandinavisk utførelse. Produsert av kvistfri fingerskjøtet furu. Overflatebehandling, 1-strøk grunning og 2-topp strøk maling. Dette er vinduer av meget høy kvalitet. Trolig den beste kvaliteten som finnes på det norske markedet.
  • Alu-tre, er trevinduer som kledd med aluminium utvendig (Sapa profiler). Selges nå meget rimelig. Selges for en pris som tilsvarer normalpris på trevinduer.
  • Aluminium, leverer vinduer i Europeisk utførelse (innadslående). Leverer både inn og utadslående foldedører. Leverer alle typer skyvedører og terrassedører.

 Vi samarbeider med montasje firmaer som kan tilby montasje på Østlandet.

Send oss en forespørsel og dere vil få en rask tilbakemelding, og vi kan hjelpe både med tegning og råd. Vi kan også utarbeide en byggesøknad hvis det er behov for det.

Bygg vinterhage og utvid ditt boligareal

Vi skreddersyr din vinterhage til dine behov og ønsker.

Vinterhage Fullisolert vinterhage

Vi skreddersyr din vinterhage til dine behov og ønsker.

Markedes beste isolerte vinterhager.

Leveres med 3-lag glass som har energibelegg på begge sider og høyisolerte profiler. Dette er et krav for å kunne betegnes som Vinterhage.

Vinterhage er en del av boligarealet. 

Vinterhage skal ha glasstak. Får ingen utefølelse hvis en ikke har glasstak.

Våre vinterhager gir en betydlig verdiøkning av huset.

Vi lager tegninger til byggesøknad og er behjelpelig med å utarbeide søknaden. Det er i de fleste tilfeller 3 ukers behandlingstid på søknaden.

Ved bestilling kommer vi å tar eksakte mål av vinterhagen.

Vi leverer også dører og vinduer.

PVC vinduer og dører leveres i profilsystem REHAU.

Aluminium vinduer og dører leveres i profilsystem SCHÜCO.